Суд над українськими корупціонерами: з'явився смішний і сумний комікс
Категорія
Події
Дата публікації

Суд над українськими корупціонерами: з'явився смішний і сумний комікс

Суд над українськими корупціонерами: з'явився смішний і сумний комікс
Джерело:  online.ua

У мережі продовжують сміятися над відстороненим головою ДФС Романом Насіровим, якого увечері 4 березня доставили на судове засідання з розгляду вчинення ним шкоди державі на суму в 2 млрд грн на лікарняному ліжку.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook київського блогера Антона Ходзи.


Читайте також: Треба ж так любити гроші: мережа кипить жартами після суду над Насіровим


Блогер опублікував фото Насірова в лікарняному візку з підписом "прибуває підсудний", і вирішив продовжити тему, додавши фото з роботи рятувальників і медиків з потерпілими, і підписавши їх: "прибуває прокурор", "привозять суддю", приносять адвокатів.


Підбірка закінчується фотографією безлічі лікарняних ліжок з крапельницями з підписом "суд починається". "Типовий український суд над корупціонерами", - прокоментував комікс Ходза.



У мережі прокоментували комікс блогера. Так, користувач Tetiana Popova написала: "Саперів ще треба показати. Хтось же повинен шукати бімби".






Відзначимо, що  Романа Насірова підозрюють в пособництві збіглому нардепу Олександру Онищенко і нанесенні Україні збитків на суму в близько 2 млрд грн. Перед оголошенням підозр Насіров нібито втратив свідомість і пережив інфаркт.


Як повідомляв ONLINE.UA,  нардеп Андрій Журжій заявляв, що медичне обстеження Романа Насірова спростувало чутки про пережитий ним інфаркт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?