Суд прийняв несподіване рішення щодо арешту Пашинського
Категорія
Україна
Дата публікації

Суд прийняв несподіване рішення щодо арешту Пашинського

Суд прийняв несподіване рішення щодо арешту Пашинського
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Колишній народний депутат Сергій Пашинський зможе зустріти Новий рік вдома завдяки рішенню Київського апеляційного суду. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.

Засідання відбулося у середу, 18 грудня. Суд підтримав клопотання адвоката Андрія Федура та відправив порушника під домашній арешт.

"Апеляційну скаргу захисника Федура задовольнити частково... Постанову слідчого Печерського районного суду Києва... продовжити тримання під вартою... Пашинського Сергія Володимировича... до 29 січня 2020 року скасувати", - заявив суддя.

За новим рішенням, ексдепутату заборонили виходити з його будинку на Київщині на наступні два місяці. Окрім того, йому заборонили жодним чином контактувати з постраждалими та свідками у справі про стрілянину, у якій звинуватили політика. Ця заборона чинна до 3 лютого 2020 року.

Закордонний паспорт Пашинського підлягає зберіганню у правоохоронних органах. Він повинен носити електронний браслет та виходити на зв'язок за першим викликом.

Як повідомляв ONLINE.UA, у листопаді суд вирішив надати Пашинському статус особи, яка знаходиться під загрозою. Через це було перенесено допит політика у справі щодо розстрілів протестувальників на Інститутській.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?