Суд проти Росії в Гаазі триває: з'явилася відеотрансляція
Категорія
Світ
Дата публікації

Суд проти Росії в Гаазі триває: з'явилася відеотрансляція

Суд проти Росії в Гаазі триває: з'явилася відеотрансляція
Джерело:  online.ua

У Гаазі триває  судове засідання Міжнародного суду ООН у справі "Україна проти Росії"  про порушення Кремлем міжнародних Конвенції про боротьбу з фінансуванням тероризму та Конвенції про ліквідацію всіх форм расової дискримінації.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Міністерства закордонних справ України.
Очікується, що рішення Міжнародного суду ООН в Гаазі про зобов'язання Росії щодо припинення протиправних дій проти населення Донбасу і окупованого Криму може бути прийнято через 1-2 місяці. При цьому в прес-службі МЗС України зазначили, що рішення можуть винести вже протягом декількох тижнів.
У МЗС вважають, що запобіжні заходи для Росії дозволять Суду попередити погіршення ситуації і захистити цивільне населення на Донбасі і в Криму протягом часу, необхідного для розгляду справи.
Читайте також: Там на шахті вугільній "Бук" вони помітили: мережа регоче над брехнею Росії
У МЗС підкреслили, що при цьому розгляд позову по суті продовжиться незалежно від рішення суду на вимогу про застосування заходів.
На сайті суду доступна трансляція засідання.

Як повідомляв ONLINE.UA, в Міжнародному суді ООН в Гаазі у рамках розгляду справи "Україна проти Росії" представників Кремля неодноразово викрили у брехні про російську агресію на сході України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?