Суд проти Росії в Гаазі: у Путіна дали гучну обіцянку
Категорія
Світ
Дата публікації

Суд проти Росії в Гаазі: у Путіна дали гучну обіцянку

Суд проти Росії в Гаазі: у Путіна дали гучну обіцянку
Джерело:  interfax.com.ua

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що РФ готова визнати будь-яке рішення гаазького суду за позовом України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.
Відповідаючи на питання журналіста, Пєсков зазначив, що якби Росія не визнавала рішення суду, то не була б учасником розгляду.

Читайте також: Суд над Росією в Гаазі: стало відомо, чого вже домоглася Україна
"Російська сторона є учасником цього розгляду. Тобто, якби Росія не визнавала б рішення суду, то, відповідно, вона не була б учасником цього розгляду", - заявив прес-секретар президента РФ.
Нагадаємо, Міжнародний суд ООН в Гаазі розглядає справу "Україна проти Росії", в рамках якої даватиметься правова оцінка порушення Кремлем міжнародних Конвенції про боротьбу з фінансуванням тероризму та Конвенції про ліквідацію всіх форм расової дискримінації.
Як повідомляв ONLINE.UA, під час слухання справи проти РФ в Міжнародному суді ООН Україна надасть всю дипломатичну переписку з Росією, починаючи з моменту її агресії в лютому 2014 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?