Суд РФ заочно заарештував главу ГУР Кирила Буданова
Категорія
Політика
Дата публікації

Суд РФ заочно заарештував главу ГУР Кирила Буданова

Суд РФ заочно заарештував главу ГУР Кирила Буданова
Джерело:  online.ua

У Московському суді заочно затримали голову ГУР Буданова нібито у справі про теракт на Керченському мосту. Тепер він у міжнародному розшуку.

Джерело: ТАСС

В РФ заочно заарештували Буданова

У Лефортівському суді Москви заочно затримали керівника Головного управління розвідки України Кирила Будавнова.

РосЗМІ фантазують, нібито Буданов винний у так званому “теракті на Керченському мосту”.

Повідомляється, що главу ГУР звинувачено за чотирма статтями та оголошено в міжнародний розшук.

Вибухи та пожежа на Кримському мосту

Вранці 8 жовтня на Кримському мосту спалахнула масштабна пожежа після потужного вибуху. У небо здіймається величезний стовп чорного диму.

Інформація про загоряння почала надходити близько 06:40 години. Невдовзі у мережі з’явилися фото та відео, які підтверджують, що горить сам міст.

Команда очільника ГУР Міноборони України Кирила Буданова заявила, що вважає зайвим коментувати звинувачення російських спецслужб у причетності їхнього відомства до вибуху на Кримському мосту, оскільки ФСБ та СК – "фейкові" структури. З такою заявою виступив представник прес-служби Головного управління розвідки Андрій Юсов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?