Київрада розірвала договір оренди землі з посольством Росії
Категорія
Україна
Дата публікації

Київрада розірвала договір оренди землі з посольством Росії

Київрада розірвала договір оренди землі з посольством Росії
Джерело:  online.ua

У Київраді прийняли рішення про розрив договору оренди землі, укладеного з посольством Росії. Також надано запит щодо Кабінету Міністрів України щодо повернення майна дипустанови до власності України.

Джерело: Віталій Кличко

Київрада розірвала договір з посольством РФ

Віталій Кличко повідомив про те, що в Київраді депутати проголосували за розрив договору про оренду землі, що був укладений з посольством РФ ще у 1999 році.

Мова йде про земельну ділянку на Повітрофлотському проспекті, що знаходиться у Солом’янському районі столиці.

Розпочато процедуру створення меморіального кладовища в Биківні

Мер столиці Віталій Кличко також поінформував про те, що Київрада відвела землю на створення Національного військового меморіального кладовища в Биківні.

Столиця ж готова всіма можливими способами сприяти створенню меморіалу наших героїв. Раніше ми підтримали пропозицію уряду щодо створення військового кладовища на Лисій горі. Але у громадськості вона підтримки не знайшла, – повідомив мер міста.

Зазначається, що 8 гектарів землі у Биківні знаходиться у власності міста.

Поруч також знаходиться державна земельна ділянка площею близько 90 гектарів, тож загальна площа Національного військового меморіального кладовища сягне майже 100 гектарів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?