Суд виніс гучний вирок екс-президенту Південної Кореї
Категорія
Світ
Дата публікації

Суд виніс гучний вирок екс-президенту Південної Кореї

Суд виніс гучний вирок екс-президенту Південної Кореї
Джерело:  online.ua

Колишній президент Південної Кореї Пак Кин Хе засуджена до 24 років в'язниці. Також, за рішенням суду, вона повинна заплатити 17 млн доларів штрафу.

Про це повідомили найбільші телеканали Південної Кореї, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Затримання Саркозі: екс-президенту Франції пред'явили офіційне звинувачення

Повідомляється, що в ході судового засідання були доведені злочини Пан Кин Хе по 18 епізодам. Її звинуватили в корупції, хабарництві, зловживанні владою і розголошенні держтаємниці.

Також суд довів, що Пак Кин Хе разом зі своєю подругою Чой Сун Сіль провели цілий ряд масштабних корупційних угод, в результаті яких отримали понад 20 млн доларів.

Нагадаємо, в 2016 році в Південній Кореї був проведений імпічмент Пак Кин Хе, після того, як на її адресу були висунуті ряд гучних звинувачень в корупції. У 2017 році її взяли під варту. Прокуратура вимагала для екс-президента 30 років в'язниці і виплати 95 млн доларів штрафу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, суд Південної Кореї виніс несподіване рішення у справі глави Samsung Лі Чже Єна, до якого також, за версією слідства, була причетна колишній президент Пак Кин Хе.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?