Суд виніс вирок екс-міністерці часів Януковича
Категорія
Політика
Дата публікації

Суд виніс вирок екс-міністерці часів Януковича

Суд виніс вирок екс-міністерці часів Януковича
Джерело:  24 канал

Суд виніс вирок стосовно запобіжного заходу для екс-очільниці Міністерства охорони здоров'я Раїси Богатирьової. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

За інформацією журналістів, процес проходив у Печерському районному суді Києва. Арешт триватиме наступні 60 діб. Розмір застави встановлений на показнику у 6 мільйонів гривень.

Сама Богатирьова вже встигла заявити, що вона звільниться завдяки заставі. Нібито внести гроші повинен олігарх Вадим Новинський.

Політикиня часів уряду Миколи Азарова запевнила, що залишила Україну ще до винесення підозри.

"Тому казати, що я переховувалась немає підстав. Жодного дня за цей період не була на території Автономної Республіки Криму. Хочу сказати прокурору, що Крим – це українська територія", - стверджувала у суді Богатирьова.

Нагадаємо, що екс-посадовицю розшукують через підозру у розкраданні близько 342 державних мільйони гривень.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше українська влада вирішила звільнити з СІЗО пропагандиста Кремля Кирила Вишинського. ЗМІ стверджують, що це - частина домовленостей між Києвом та Москвою щодо обміну політв'язнями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?