Суд виніс вирок обвинуваченому у резонансному вбивстві водія BlaBlaCar
Категорія
Події
Дата публікації

Суд виніс вирок обвинуваченому у резонансному вбивстві водія BlaBlaCar

Суд виніс вирок обвинуваченому у резонансному вбивстві водія BlaBlaCar
Джерело:  zaxid.net

Києво-Святошинський районний суд Київської області оголосив вирок у справі про вбивство водія BlaBlaCar Тараса Познякова. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Zaxid », підозрюваного у скоєнні цього злочину Дмитра Голуба визнали винним і засудили до довічного ув’язнення.

Під час оголошення вироку, яке тривало майже дві години, суддя визнав Голуба винним в розбої, вбивстві, незаконному зберіганні вогнепальної зброї та заволодінні транспортним засобом. Сам Голуб назвав подію цирком.

На запитання журналіста, що Голуб зробив з тілом, він відповів: «Яке тіло, ви що, з глузду з’їхали? Тарас десь загоряє, а мені тут довічне позбавлення волі».

В ході попередніх судових засідань батько потерпілого Олександр Позняков заявляв, що підсудний шантажував його. За словами Олександра, Дмитро Голуб зізнався йому в убивстві Тараса, але пообіцяв розповісти деталі та показати місце, де закопано тіло, якщо він відмовиться від всіх звинувачень і принесе йому 50 тисяч доларів.

Адвокат Голуба на суді заявляв про невинуватість свого клієнта. На його думку, вбивство було інсценоване.

4 квітня 2016 роки 25-річний Тарас Позняков на власному автомобілі Audi A6 виїхав зі Львова в напрямку Києва. По дорозі він погодився підвезти двох осіб, які представилися учасниками АТО, але до столиці не доїхав, а зник разом з автомобілем.

Влітку 2016 року одного з пасажирів Audi – колишнього бійця «Правого сектора» Дмитра Голуба з позивним «Тоф» вдалося затримати у Хмельницькій області. Інший підозрюваний – Луан Кінгісепп тривалий час знаходився у міжнародному розшуку, аж поки у березні 2019 року не підірвався від гранати в квартирі в Голосіївському районі Кіева.

Автомобіль Audi Тараса Познякова було знайдено через тиждень після зникнення в одному з гаражних кооперативів у Києво-Святошинському районі Київської області. Тіло Тараса Позднякова досі не знайшли.

Як вже повідомляв наш сайт, вчора в Одесі стався масштабний бунт ув’язнених місцевої виправної колонії №51.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?