Суд вирішив долю Авакова на посаді глави МВС
Категорія
Україна
Дата публікації

Суд вирішив долю Авакова на посаді глави МВС

Суд вирішив долю Авакова на посаді глави МВС
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Окружний адміністративний суд м.Києва ухвалив рішення щодо позову про відсторонення Арсена Авакова з займаної посади. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Інтерфакс-Україна», суд відмовив неназваному позивачу в задоволенні вимоги заборонити Авакову виконання обов’язків глави МВС.

У прийнятому рішенні стверджується, що відмова в задоволенні позовної заяви ґрунтується на відсутності для цього підстав, оскільки вимоги щодо забезпечення позову є передчасними. Відповідний текст рішення опубліковано на сайту Окружного суду.

Як повідомляється в документі, позивач просив суд визнати протиправними дії глави МВС Арсена Авакова, а саме порушення положень ст.7 закону України «Про Кабінет Міністрів України».

Також позивач просив суд визнати протиправною бездіяльність прем'єр-міністра Володимира Гройсмана щодо нездійснення контролю за діяльністю міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та невнесення до Ради подання про його звільнення. Крім цього, автор позову просив зобов’язати прем’єр-міністра внести до парламенту подання про звільнення Авакова.

Нагадаємо, що нещодавно суддя Окружного адміністративного суду міста Києва подав позов проти діючого президента Петра Порошенка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?