Суд зобов'язав Навального виплатити людині Путіна півмільйона
Категорія
Світ
Дата публікації

Суд зобов'язав Навального виплатити людині Путіна півмільйона

Суд зобов'язав Навального виплатити людині Путіна півмільйона
Джерело:  online.ua

5 березня офіційно стало відомо, що Суд РФ зобов'язав лідера російської опозиції Олексія Навального виплатити олігарху Євгену Пригожину, також відомому як "кухар Путіна", 500 тисяч рублів за позовом про захист репутації. У компанії "Конкорд", яка належить одному з людей очільника Кремля, почали скаржитися, що висловлювання Навального, що стали причиною позову, визнані такими, що порочать репутацію позивача, є недостовірними і образливими. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на  РБК.

Варто звернути увагу на те, що опозиціонера зобов'язали протягом 10 днів з моменту набрання чинності рішенням суду видалити наклеп, а також оприлюднити спростування на каналі "Навальний Live" шляхом публікації резолютивної частини рішення.

Як уже згадувалося раніше, наприкінці минулого року юристи "кухаря Путіна" бізнесмена Євгена Пригожина почали подавати позови про захист честі і гідності до Олексія Навального і його соратників з вимогами виплати десятків мільйонів рублів в якості компенсації моральної шкоди. Була вказано, що приводом для звернень є "публікації образливих висловлювань на адресу бізнесмена, що містять наклеп".

Окрім того, нещодавно стало відомо,що Олексія Навального, за наказом влади РФ, відправили до виправної колонії у Володимирській області Росії. Збіг це чи ні, але саме ця колонія постачає спідню білизну для потреб ФСВП. Не можна не звернути увагу на те, що це доволі символічно, оскільки саме на труси опозиціонера начебто нанесли отруту "Новачок".

Іноземні журналісти з’ясували, що опозиціонера відправили до установи під назвою "Виправна колонія №2" у Володимирській області Росії (хоча офіційно влада цього не підтверджувала). Що важливо розуміти,ще 2 роки тому саме ця колонія отримала контракт від ФСВП (Федеральної служби виконання покарань) у Володимирській області на постачання чоловічих сорочок, кальсонів і – трусів (на 821 тисячу рублів).

"У грудні 2020 Навальний публікував запис телефонної розмови з одним зі своїх ймовірних отруйників – ефесбешником Костянтином Кудрявцевим. Той розповів, що отруту нанесли на внутрішню частину синіх трусів Навального", — нагадали журналісти.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що дипломат попередив про нову загрозу для України через Навального.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?