Суддю Чауса знайшли в одному спідньому у Вінницькій області
Категорія
Україна
Дата публікації

Суддю Чауса знайшли в одному спідньому у Вінницькій області

Суддю Чауса знайшли в одному спідньому у Вінницькій області
Джерело:  online.ua

30 липня колишнього суддю Миколу Чауса, якого цьогоріч в квітні викрали невідомі, знайшли в одній лише спідній білизні у селі на Вінниччині.

Джерело:  "Слідство.Інфо"  з посиланням на голову Мазурівської сільської ради Валерія Груньківського

У Вінницькій області був знайдений суддя Чаус

"Він прийшов в шортах, весь брудний був, і з голим торсом. Він голодний був, ми йому їсти дали", - наголосив Валерій Груньківський.

Як стверджує очільник Мазурівської сільської ради,Чаус сам прийшов до будівлі сільради та розповів, що його викрали. Якийсь час суддя перебував у сільраді, де його нагодували. Після цього, за словами сільського голови, приїхали співробітники СБУ і забрали Чауса із собою.

Цензор.НЕТ також опублікував світлину Миколи Чауса лише в спідній білизні, наголосивши, що знімок зробили у сільраді.

Адвокат Чауса Олександр Вишневий підтвердив українським журналістам, що на фото суддя Чаус. Однак юрист досі не відповів, де наразі перебуває його клієнт.

Микола Чаус (фото - censor.net)

Адвокат має намір зв'язатися з дружиною Чауса, яка зараз у Молдові. За його словами, якщо інформація підтвердиться, доведеться відправлятися на Вінниччину.

Вінницькі поліцейські стверджують, що в них "ніякої інформації немає, поліція цю справу не розслідує".

Водночас анонімні джерела у правоохоронних органах підтверджують, що Чауса знайшли у селі на Вінниччині. Як стверджують інсайдери, до поліції звернувся староста.

НАБУ просить у СБУ віддати їм Чауса

У НАБУ закликають передати детективам підозрюваного колишнього суддю Миколу Чауса, якого знайшли у вінницькому селі.

"Станом на 15:30 правоохоронці, які, за нашою інформацією, затримали підозрюваного екссуддю Дніпровського районного суду міста Києва, на зв'язок із детективами НАБУ не виходили. Закликаємо правоохоронців дотримуватися закону і передати підозрюваного, якого розшукують детективи, уповноваженим представникам Національного бюро", - заявили представники НАБУ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?