Суперблондинка Оля Полякова стала тренером гумористичного шоу
Категорія
Культура
Дата публікації

Суперблондинка Оля Полякова стала тренером гумористичного шоу

Суперблондинка Оля Полякова стала тренером гумористичного шоу
Джерело:  Епізод.ua

У новому сезоні гумористичного шоу "Ліга сміху" глядачі зможуть не тільки насолодитися черговою порцією гумору, а й побачити розширений склад членів журі, серед яких і головна суперблондинка країни Оля Полякова.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Виконавиця вже навіть обрала собі команди, з якими вона боротиметься за Кубок гумористичного шоу.
Оля Полякова знаменита не тільки своїми піснями, а й хорошим почуттям гумору. Крім цього, артистка стане наставником двох команд, разом з якими вона буде боротися за Кубок гумористичного шоу. Однак які саме команди вибрала Оля - все ще невідомо.
До своєї нової посади співачка поставилася з гумором і навіть попросила стиліста Лесю Патоку розробити для неї незвичайний головний убір - овечі ріжки. Фотографію в новому образі Полякова одразу ж виклала на своїй сторінці в Instagram.


Зйомки для нового члена журі пройшли не дуже спокійно. Незадовго до їх початку Полякова повернулася з 3-тижневого відпочинку на Шрі-Ланці та акліматизація далася взнаки, співачка була госпіталізована в лікарню прямо зі знімального майданчика. Однак все обійшлося, Оля заспокоїла своїх фанів і навіть анонсувала свою нову україномовну пісню.
Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Настя Каменських стала ведучою нового проекту студії «Квартал 95».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?