Суперкубок УЄФА під загрозою скасування - Mirror
Категорія
Спорт
Дата публікації

Суперкубок УЄФА під загрозою скасування - Mirror

Суперкубок УЄФА під загрозою скасування - Mirror
Джерело:  online.ua

Проведення Суперкубку УЄФА у 2020 році можуть скасувати через графік змагань, який вже порушив коронавірус COVID-19. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на британське видання Mirror.

За наявними даними, УЄФА нещодавно організувала відеоконференцію, учасниками якої стали представники 55 національних футбольних асоціацій. Вони обговорили майбутнє професійного футболу Європи на тлі пандемії.

Усі турніри на континенті зупинили через поширення коронавірусної інфекції. Єдина країна, яка цього не зробила — Білорусь.

Передбачається, що УЄФА організує завершення Ліги чемпіонів та Ліги Європи вже цього серпня. Під обговоренням варіант так званого "фіналу чотирьох", який прийматимуть турецький Стамбул та польський Гданськ — саме там планували їх провести до COVID-19.

У цій ситуації УЄФА наполягає на завершенні національних турнірів вже до серпня.

Нагадаємо, від початку тотальної епідемії у країнах Європи вирішили обмежитися легкими застереженнями — матчами з порожніми трибунами, наприклад. Пізніше почалася хвиля перенесення футбольних ігор. Першими скасували турніри Італія та Іспанія.

Як повідомляв ONLINE.UA, генсекретар міжнародної федерації асоціацій професійни х футболістів (FIFPro) Йонас Бер-Хоффман звернувся до уряду Білорусі із закликом про скасування усіх матчів внутрішнього турніру країни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?