Суперник Путіна набрав необхідні віртуальні голоси для висунення в президенти Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Суперник Путіна набрав необхідні віртуальні голоси для висунення в президенти Росії

Суперник Путіна набрав необхідні віртуальні голоси для висунення в президенти Росії

Російський опозиціонер заявив, що набрав понад 300 тисяч віртуальних підписів за своє висунення кандидатом в президенти Росії на виборах в 2018 році.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Навального.

"Ну що, друзі, у нас перший успіх. Планка в 300 тисяч підписів благополучно взята і зараз їх 335 782", - написав російських опозиціонер.

Читайте також: Суперник Путіна закликав росіян на нові акції протесту

Він нагадав, що за законами РФ для реєстрації кандидатом в президенти Росії претендент повинен надати в ЦВК саме 300 тисяч підписів.

"Причому в дуже короткий термін (40 днів, включаючи технічне оформлення). Причому в «мертвий сезон» - період збору випадає на новорічні свята. Причому підписи повинні бути зібрані не менш, ніж в 40 регіонах країни. Тобто фактично це ще один загороджувальний бар'єр для участі у виборах. У тих кандидатів, яких Кремль хоче бачити на виборах, і папір нарізаний візьмуть як підписи, ми таке не раз спостерігаємо. Наші ж підписи будуть дивитися під мікроскопом", - додає Навальний.

Як повідомляв ONLINE.UA, 29 квітня У Санкт-Петербурзі збираються провести акцію під назвою «Набрид» проти політики президента РФ Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?