"Суперсила", "Незламні діти", "Репродукція майбутнього" та "Реаліті": що подивитися на вихідних
Категорія
Культура
Дата публікації

"Суперсила", "Незламні діти", "Репродукція майбутнього" та "Реаліті": що подивитися на вихідних

"Суперсила", "Незламні діти", "Репродукція майбутнього" та "Реаліті": що подивитися на вихідних
Джерело:  online.ua

Якщо ви хочете підняти собі настрій та створити теплу атмосферу в оселі на вихідних, варто переглянути одну або декілька з таких кінострічок. Цього тижня обов'язково варто звернути увагу на кінокартину Шона Пенна про Україну "Суперсила". Також на увагу заслуговує науково-фантастична комедія "Репродукція майбутнього" з Емілією Кларк і драма "Реаліті" з Сідні Свіні. І, звичайно, не пропустіть документальний проект “Незламні діти. Я чекаю”, в якому діти розповідають про виклики, з якими зіткнулися з початку повномасштабного вторгнення.

Джерело: online.ua

Документальний проект “Незламні діти. Я чекаю”

Українські діти перетворюють обставини на виклик. Своїми вчинками доводять, що нічого неможливого немає. Вони попри все залишаються Незламними.

Прем’єра відбулась на ютуб-каналі Online.UA. Стрічку “Незламні діти. Я чекаю” можна буде побачити в етері телемарафону 23 вересня о 16:30.

Автори фільму “Незламні діти. Я чекаю” розповіли історії декількох дітей та їхніх родин про те, як вони зустріли 24 лютого, як рятувались, виїжджаючи за кордон, чому повернулись і чому хочуть жити в Україні, а також як волонтерять та підтримують наші ЗСУ.

Кінокартина Шона Пенна про Україну "Суперсила"

Це перший великий американський кінопроект, присвяченій повномасштабному військовому вторгненню Росії до України у лютому 2022 року.

Насправді зйомки фільму розпочалися в Україні ще в листопаді 2021 року. Спочатку оскароносний американський актор та режисер Шон Пенн, відомий своєю активною підтримкою України, та його співрежисер Аарон Кауфман цікавилися феноменом перетворення популярного комедійного актора Володимира Зеленського на політика.

Втім, після вторгнення акценти у стрічці змінилися –після невеличкої перерви знімальна група на чолі з самим Шоном Пенном повернулася до України вже влітку 2022 року, щоб зняти нові кадри.

Науково-фантастична комедія "Репродукція майбутнього"

В український прокат вийшов фільм "Репродукція майбутнього". Це третя повнометражна стрічка американської режисерки та сценаристки Софі Бартез, яку вона зняла після 9-річної перерви.

У фільмі йдеться про недалеке майбутнє, коли штучний інтелект уже виконує більшість життєво необхідних завдань для людей, навіть таких, як виношування дитини.

Драма "Реаліті"

Молода жінка присвятила своє життя службі в американській розвідці. Її поважають за видатні вміння і знання, у неї попереду блискуча кар’єра.

Проте все змінюється, коли Реаліті вирішує оприлюднити секретні дані про втручання росіян у вибори президента США. Тоді на порозі її будинку з’являються двоє агентів ФБР.

Стрічка заснована на реальних подіях. Реаліті Лей Віннер – американська ветеранка Повітряних сил США та колишня перекладачка Агентства національної безпеки США. У 2018 році її засудили до найдовшого тюремного ув’язнення за несанкціоноване оприлюднення урядової інформації в ЗМІ після того, як вона оприлюднила звіт розвідки про втручання Росії у вибори в США 2016 року. Її засудили до п'яти років і трьох місяців у федеральній в'язниці.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?