Супрун прокоментувала своє звільнення словами Термінатора
Категорія
Україна
Дата публікації

Супрун прокоментувала своє звільнення словами Термінатора

Супрун прокоментувала своє звільнення словами Термінатора
Джерело:  online.ua

Уляна Супрун прокоментувала своє звільнення з посади виконуючої обов'язки міністерки охорони здоров'я, заявивши I'll be back ("Я повернуся"). Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook, передає ONLINE.UA.

"Сьогодні Уряд своїм рішенням звільнив мене та моїх заступників. Більше не виконую обов’язки Міністра охорони здоров’я України. Людина в центрі уваги системи охорони здоров’я, доступ до якісних та ефективних ліків й медичних послуг, повернення гідності до лікарів, медсестер та пацієнтів — це те, що було нашими головними цілями у щоденній роботі всі ці три роки. Нашій команді вдалося зробити дуже багато. Це реальні відчутні зміни для мільйонів українців. Але попереду ще більше, і ми в жодному разі не збираємося зупинятися. I’ll be back", - написала вона.

Варто зазначити, що новою очільницею МОЗ стала Зоряна Скалецька.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше ексвиконувачка обов’язків міністерки охорони здоров’я Уляна Супрун заявила, що вважає корисною роботу МОЗ і свої поради про здоров’я попри докори глави держави Володимира Зеленського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?