Супрун розповіла про свої подальші плани у МОЗ
Категорія
Україна
Дата публікації

Супрун розповіла про свої подальші плани у МОЗ

Супрун розповіла про свої подальші плани у МОЗ

Виконуюча обов’язки міністра охорони здоров’я Уляна Супрун заявила, що питання продовження її роботи на чолі МОЗ залежить від нового прем’єр-міністра. Про це вона повідомила журналістам перед початком чергового засідання уряду, інформує ONLINE.UA з посиланням на « Українську правду ».

За словами Супрун, вона, як і інші міністри, з нетерпінням чекає 29 серпня, коли відбудеться перше засідання новообраної Верховної Ради. На ньому повинен виступити президент Володимир Зеленський.

«Можливо, буде представлений прем’єр-міністр, побачимо. І тоді вже представлять уряд... Це буде їхнє рішення, а не моє особисте», – заявила Супрун.

На питання журналіста, чи збирається вона залишатися на своєму посту, Супрун відповіла, що це в компетенції нового прем’єр-міністра.

«Залежно від того, як буде сприйматися політика трансформації системи охорони здоров’я... Якщо б були можливості фінансової та політичної підтримки», – уточнила очільниця МОЗ.

Як відомо, в своїй інавгураційній промові 20 травня президент Володимир Зеленський закликав Кабінет Міністрів піти у відставку. Супрун виконує обов'язки міністра охорони здоров’я останні три роки. Нещодавно вона заявила, що має намір залишитися на своїй посаді.

Нагадаємо, що на минулому тижні Супрун мала тривалу розмову із Зеленським, тому рішення про її подальшу долю, скоріше за все, вже прийнято.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?