Суркіс назвав єдину можливу умову для продажу Динамо
Категорія
Спорт
Дата публікації

Суркіс назвав єдину можливу умову для продажу Динамо

Суркіс назвав єдину можливу умову для продажу Динамо
Джерело:  online.ua

Президент київського футбольного клубу “Динамо” Ігор Суркіс зізнався, що не готовий аби кому продати команду. Він стверджує, що визначив власну чітку вимогу до такого кандидата на придбання. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв’ю бізнесмена Дмитру Гордону.

За його словами, він не дасть розвалити “Динамо”, поки він живий.

“Що може мене змусити піти з поста президента Динамо? Ось якщо ви зараз скажете, що захочете покерувати і візьмете на себе фінансову складову. А якщо ви скажете, що просто хочете покерувати, напевно, я не піду”, - наголосив Суркіс.

Він зауважив, що багато людей готові “просто покерувати, молоти язиком і розвалити”, а от не кожен здатний взяти контроль над командою за власні гроші — це передбачає вже зовсім інший рівень відповідальності.

“Чи готовий я продати Динамо? Якщо я буду розуміти, що людина, яка купить Динамо, зробить не так, як зробив бізнесмен Сергій Курченко для харківського Металіста, – я готовий”, - підкреслив президент.

Слід нагадати, що президентство Ігоря Суркіса в “Динамо” почалося у червні 2002 року. До нього цю посаду обіймав його брат Григорій.

Раніше Суркіс-молодший згадував, що він “вбухав” значні фінансові ресурси у розвиток клубу, а окрім нього цього нібито робити ніхто не збирався.

Як повідомляв ONLINE.UA, головний тренер національної збірної Андрій Шевченко назвав головну мету підшефної йому команди на Євро-2021. Він наголосив, що тренерський штаб разом з гравцями планує перевищити цю планку.

Легендарний український спортсмен також відзначив, що з уважністю стежить за кар’єрами відомих футболістів-земляків у закордонних клубах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?