Сурков и Волкер прийняли важливе рішення по Донбасу - Гримчак
Категорія
Політика
Дата публікації

Сурков и Волкер прийняли важливе рішення по Донбасу - Гримчак

Сурков и Волкер прийняли важливе рішення по Донбасу - Гримчак
Джерело:  5 канал

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та ВПО України Юрій Гримчак запевнив, що спецпредставник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер та помічник президента РФ Владислав Сурков прийняли рішення по Донбасу під час останньої зустрічі.

Про це повідомив ONLINE.UA з посиланням на "5 канал".

"Сурков з точки зору деяких наших "зрадофілів" повинен був вийти, "рвати на собі волосся" і кричати, що все пропало. Але так не буває, бо він давно дорослий хлопчик і якщо йому принесли п'ять пунктів, що вони мають виконати або завтра вам буде бубух, він вийде і скаже, що майже про все домовились. Єдине, що викликає здивування, що він не вийшов і не сказав, якщо Україна не буде виконувати Мінські домовленості, то ми накладемо санкції. Я думаю, що рішення по Донбасу, по великому рахунку, вже прийнято – вони підуть звідти. Єдине, що сьогодні обговорюється, як вони підуть, на яких умовах і так далі", - прокоментував Гримчак зустріч Волкера та Суркова у програмі "Час. Підсумки дня".

Читайте також: Сурков визначає внутрішню і кадрову політику в ЛНР-ДНР - Reuters

Проте, за словами Гримчака, почути конкретні результати зустрічі ми зможемо лише після того, як Волкер приїде до Києва.

Заступник міністра наголосив: "Нагадаю, Президент України у Мюнхені заявив, що без нас жодне рішення прийматися не буде. Тому спочатку прилетів Волкер в Україну, був на лінії розмежування, потім об'їхав всіх наших союзників, потім поїхав розповідати, що потрібно робити росіянам. Я думаю, що все буде добре".

Як повідомляв ONLINE.UA, у понеділок, 21 серпня, в Мінську пройшла зустріч спеціального представника США з питань України Курта Волкера і помічника президента РФ Володимира Путіна Владислава Суркова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?