Сваяли на догоду Путіну: в Росії повідомили про критичні проблеми Кримського моста
Категорія
Світ
Дата публікації

Сваяли на догоду Путіну: в Росії повідомили про критичні проблеми Кримського моста

Сваяли на догоду Путіну: в Росії повідомили про критичні проблеми Кримського моста
Джерело:  Крим.Реалії

Незаконний Кримський міст критично небезпечний, так як його побудували на абсолютно непридатному місці виключно на догоду президенту РФ Володимиру Путіну. Про критичні проблеми скандальної будівлі, по якій окупанти вже запустили залізничне сполучення, повідомив російський геолог, доктор наук в Російській академії наук Юрій Медовар, передає ONLINE.UA з посиланням на "Крим.Реаліі".

"Це місце було абсолютно непридатне для будівництва моста, але проєктувальники вирішили догодити. Цей міст критичний. На догоду одній людині вони його начебто абияк сваяли. Ніколи в житті по цьому мосту не поїхав би ні на якому потягу, ні на якій машині", - заявив геолог.

Слід зазначити, що це не перші тривожні заяви Медовара про небезпеку Кримського моста. Раніше геолог пояснював, що Кримський міст рано чи пізно рухне через небезпечну карстову порожнину в районі опор. Вчений упевнений, що міст не витримає навантажень, так як його арочна конструкція не призначена для руху важких габаритних поїздів.

Самі ж кримчани не поспішають їхати на поїзді по Кримському мосту. Вони впевнені, що Путін побудував Кримський міст на українському півострові тільки для військової логістики - для перекидання зброї та військовослужбовців з Росії до окупованого українського Криму.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що окупанти вирішили запустити міжнародні поїзди по Кримському мосту. Також вони мають намір обслуговувати міжнародні авіарейси в українському аеропорту Сімферополя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?