Світлана Лобода на концерті в Україні натякнула, що шкодує про гастролі в РФ
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Світлана Лобода на концерті в Україні натякнула, що шкодує про гастролі в РФ

Світлана Лобода на концерті в Україні натякнула, що шкодує про гастролі в РФ
Джерело:  online.ua

Скандальна співачка Світлана Лобода, яка тривалий час жила та виступала в Росії, вперше за 7 років дала сольний концерт в Україні. У суботу, 14 серпня, вона виступила в нічному клубі Одеси. Під час свого концерту артистка неочікувано для всіх заговорила про помилки та зміни на краще.

Джерело:  "24Канал"

Що відомо про виступ Світлани Лободи в Одесі

Російська гастролерка, яка після подій 2014 року продовжує концерту діяльність в РФ, нарешті наважилася публічно виступити в Україні. Скандальна співачка вирішила зібрати своїх фанатів в одеському клубі Ibiza Beach Club, який уже встиг неодноразово зіпсувати собі репутацію через регулярне запрошення російських зірок.

На концертному майданчику Світлана Лобода з'явилась у супроводі кількох охоронців і люб'язно фотографувалась з шанувальниками.

Світлана Лобода з фанами в Одесі (фото - instagram.com/lobodaofficial)

Зі сцени артистка неочікувано для всіх почала розмірковувати про любов до Одеси й України. Артистка зізналася, що мріє про те, щоб українці пишалися нею незалежно від того, де вона виступає.

"Я в чудовому місті, яке обожнюю, в якому провела свою юність. Я дуже рада, що сьогоднішній вечір відбувся. Саме в цій країні моє коріння, саме тут я народилася. Тут живуть мої батьки, сім'я, мої близькі люди, бабусі й дідусі. І кожен раз, виступаючи в різних країнах, я хочу, щоб мною пишалися, хочу, щоб дивилися і думали: "Яка красуня, але ж вона наша", – заявила Світлана Лобода.

Співачка також звернула увагу всіх присутніх на те, що вона, як і всі люди, може помилятися. Цілком можливо, артистка мала на увазі регулярні концерти в Росії. Гастролерка плекає надію, що концерт в Одесі повпливає на її статус в Україні.

"Навіть, якщо часом ми помиляємося, істина завжди буде видна. Я дуже хочу, щоб відсьогодні багато змінилося. Воно вже змінилося, але далі буде ще краще", - підсумувала Світлана Лобода під час свого першого концерту в Україні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?