Світоліна феєрично перемогла на престижному турнірі - видовищне відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Світоліна феєрично перемогла на престижному турнірі - видовищне відео

Світоліна феєрично перемогла на престижному турнірі - видовищне відео
Джерело:  online.ua

Перша ракетка України Еліна Світоліна завоювала феєричну перемогу на престижному турнірі WTA в Монтереї. Тенісистка розгромно перемогла суперницю з Нідерландів Аранчу Рус з рахунком 6:0, 6:1 - така розгромна перемога стала рекордною в кар'єрі Світоліної за останні 8 років. Видовищне відео гри Світоліної і Рус опублікувала пресслужба WTA, передає ONLINE.UA.

Матч Сівтоліної і Рус тривав 52 хвилини. За цей час перша ракетка України пропустила тільки один м'яч. Українка не дала нідерландці жодного шансу на перемогу, завдяки чому вийшла в фінал турніру, до речі, вперше в цьому сезоні. Фінальний матч турніру WTA відбудеться 9 березня о 00:30 за київським часом. Світоліна зіграє з чешкою Марі Боузковою.

Слід зазначити, що ця перемога для Світоліной стала розгромною з 2012 року. Тоді українка на турнірі ITF в Донецьку також віддала лише один гейм в матчі з Катериною Івановою.

Нагадаємо, в минулому році Еліна Світоліна посіла п'яте місце в рейтингу найбільш прибуткових тенісисток світу. Протягом року вона заробила понад 6 млн доларів США і обігнала таким чином навіть тих опоненток в списку WTA, які стоять вище.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Еліна Світоліна завоювала нове досягнення в WTA- зараз перша ракетка України займає четверту сходинку в рейтингу. Раніше її ім'я було на п'ятій позиції. У лідерах рейтингу - австралійська ракетка Ешлі Барті, на другому місці румунка Симона Халеп, на третьому - чеська спортсменка Кароліна Плішкова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?