Світоліна - Вільямс: анонс і дата півфіналу US Open
Категорія
Спорт
Дата публікації

Світоліна - Вільямс: анонс і дата півфіналу US Open

Світоліна - Вільямс: анонс і дата півфіналу US Open
Джерело:  online.ua

У півфіналі турніру з тенісу US Open українка Еліна Світоліна вийде проти американки Серени Вільямс. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні дані змагань.

У чвертьфіналі Відкритого чемпіонату Сполучених Штатів Вільямс зустрілася з китаянкою Ван Цян. Остання програла з рахунком 6:1, 6:0. Поєдинок розтягнувся на 44 хвилини.

Перша ракетка України напередодні змагалася з британською спортсменкою Йоганною Контою. Жителька Альбіону не змогла впоратися з тенісисткою №5 у світі та програла 6:4, 6:4.

Ці перемоги забезпечили українці та американці вихід у півфінал чемпіонату та двобій однієї проти одної. Матч відбудеться у п'ятницю, 6 вересня.

Слід нагадати, Світоліна та Вільямс зустрічалися до цього п'ять разів. Чотири з них завершилися перемогою американської тенісистки, а одного разу виграла українка.

Як повідомляв ONLINE.UA, Еліна Світоліна стала першою представницею України, яка вийшла до півфіналу Відкритого чемпіонату США. Для тенісистки це досягнення стало найвищим за увесь час її спортивної професійної кар'єри. За її словами, вона задоволена тим, як перемогла тиск.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?