Світоліна - Вільямс: де дивитися онлайн-трансляцію матчу US Open
Категорія
Спорт
Дата публікації

Світоліна - Вільямс: де дивитися онлайн-трансляцію матчу US Open

Світоліна - Вільямс: де дивитися онлайн-трансляцію матчу US Open
Джерело:  online.ua

Перша тенісна ракетка України Еліна Світоліна вночі у п'ятницю, 6 вересня, буде змагатися з Сереною Вільямс у півфіналі Відкритого чемпіонату США. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на турнірні дані.

За відкритою інформацією, тенісистки вийдуть змагатися на корт о 19:00 (у четвер) за місцевим часом. Двобій відбудеться у Нью-Йорці, тож українці зможуть спостерігати за ним о 02:00 у п'ятницю.

Загалом заплановано два матчі у півфіналі US Open серед жінок. Поєдинок Світоліна - Вільямс стане першим. Одразу ж за ними у змаганні зійдуться швейцарка Белінда Бенчич та канадська тенісистка Б'янка Андрєску. Таким чином визначаться дві суперниці фіналу чемпіонату.

Слід нагадати, Еліна Світоліна стала першою українкою, яка досягла стадії півфіналу Відкритого чемпіонату. Останнього разу вона зустрічалася з Вільямс на корті у 2016 році під час Олімпіади.

Як повідомляв ONLINE.UA, українка Світоліна (8-ма ракетка світу) та американка Вільямс (5-та ракетка світу) виходили одна проти одної п'ять разів. З них чотири перемоги дісталися тенісистці з США. Лише в одному наша землячка перемогла опонентку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?