Та не бійтеся: Зеленський розіграв нового очільника МЗС Пристайка
Категорія
Україна
Дата публікації

Та не бійтеся: Зеленський розіграв нового очільника МЗС Пристайка

Та не бійтеся: Зеленський розіграв нового очільника МЗС Пристайка
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський представив дипломатам нового міністра закордонних справ Вадима Пристайка, передає ONLINE.UA з посиланням на сайт ОПУ.

"Ви знаєте Вадима Володимировича. Я з ним працюю десь чотири місяці. Я дуже задоволений нашою роботою. Іноді є складні рішення, складні розмови, були дуже складні дзвінки, упродовж яких… Були дзвінки зі складними людьми – треба було приймати рішення в одну секунду. Вадим Володимирович це робив", - наголосив глава держави.

Після цього він вирішив розіграти нового міністра.

"Трішечки заздрю. У вас найкраще місце і найкраща будівля. Та не бійтеся, ви не переїжджаєте – ми не хочемо захопити цю будівлю. Диктаторства в Україні немає", - пожартував Зеленський

 Окрім того, президент висловив сподівання, що з Пристайком дипломатія вийде на новий рівень.

У свою чергу, Пристайко пожартував, що в нього є "коротка промова хвилин на 45" – але він не буде її виголошувати, бо президент задав нову планку тривалості промов.

Як повідомляв ONLINE.UA, український президент  Володимир Зеленський здійснить офіційний візит у Сполучені Штати. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?