Та пішов ти: Путін шокував світ новою резонансною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Та пішов ти: Путін шокував світ новою резонансною заявою

Та пішов ти: Путін шокував світ новою резонансною заявою
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін не втомлюється шокувати світ гучними та неоднозначними заявами, які доволі часто стають причиною конфліктів та скандалів на міжнародній арені. Цього разу президент РФ, вирішивши, що ситуація з пандемією в його країні знаходиться під абсолютним контролем, захотів публічно порозмислити, чому Сполучені Штати так складно виходять із ситуації з COVID-19. В результаті російський глава дійшов висновку, що в США над інтересами народу домінують групові, партійні інтереси. За словами Путіна, саме це блокує спроби американського лідера Дональда Трампа навести лад та врятувати державу від хаосу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю програми "Москва. Кремль. Путін".

"Ми говоримо про те, що при певних проблемах, при втратах, але все-таки досить ритмічно, скажімо так, працюємо і виходимо з цієї ситуації з коронавірусом упевнено, з мінімальними втратами, дай Бог, щоб так і далі було. А у Штатах так не відбувається", - поскаржився очільник Кремля.

Окрім того, він озвучив думку, що це пов'язано з системою управління.

"Я сумніваюся, щоб хтось у нас десь або в уряді, або в регіонах сказав: не робитимемо там, що уряд говорить або президент говорить. А там (в США - ред.) ось, президент говорить: треба зробити так-то, так-то, а на місцях губернатори кажуть: та пішов ти подалі... І мені здається, проблема полягає в тому, що групові партійні інтереси в даному випадку ставляться вище інтересів усього суспільства й інтересів народу", - заявив Володимир Путін.

Варто звернути увагу на те, що наразі в Штатах зареєстровано більше 2 мільйонів випадків коронавірусу. 115 436 осіб померли, 556,6 тисяч змогли побороти хворобу. У Росії 529 тисяч підтверджених випадків. Окрім того, повідомляється про майже 7 тис летальних випадків, вилікувалося – більше 280 тисяч. Що також важливо розуміти, населення Штатів складає 328,2 млн людей, РФ – 144,5 млн.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що нещодавно очільник Кремля Володимир Путін прокоментував гучну заяву американського лідера Дональда Трампа про розробку гіперзвукової ракети, яка в 17 разів швидше діючих розробок і з якою Штати здолати будь-якого противника.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?