Таємні навчання НАТО: Альянс активно готується до ядерної війни
Категорія
Світ
Дата публікації

Таємні навчання НАТО: Альянс активно готується до ядерної війни

Таємні навчання НАТО: Альянс активно готується до ядерної війни

Збройні сили союзників НАТО ведуть масштабне тренування із залученням авіації. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Deutsche Welle.

Міжнародні маневри не афішуються. За їхнім сценарієм, у світі триває ядерна війна. Заходи отримали назву "Стійкий полудень" (Steadfast Noon) та стартували цього тижня.

Згідно з неофіційними подробицями, військові сили залучили до навчань винищувачі-бомбардувальники, які спроможні нести атомний заряд. Бундесвер надав для заходів літаки "Торнадо", які базуються у федеральній землі Рейнланд-Пфальц.

Певні дані вказують на наявність там атомних бомб США типу B61. Саме таку зброю можуть нести згадані німецькі літаки. Аналогічний ядерний запас наразі мають Нідерланди, Бельгія, Туреччина, Італія.

Джерела інформують про регулярний характер навчать подібного типу. Військовослужбовці тренуються безпечно завантажувати американську атомну зброю до літаків з підземних сховищ.
ВПС не використовують реальний ядерний заряд під час польотів.

Як повідомляв ONLINE.UA, команда науковців розробила можливий сценарій ядерної війни, яка торкнеться усієї планети. Жертвами перших ударів можуть у короткі терміни можуть стати мільйони осіб, але людство чекає на більш серйозні наслідки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?