Так не буде завжди: США зробили важливе попередження Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Так не буде завжди: США зробили важливе попередження Україні

Так не буде завжди: США зробили важливе попередження Україні
Джерело:  online.ua

Радник із питань національної безпеки США Роберт О’Браєн повідомив, що Вашингтон планує надавати військову допомогу Україні, але не обіцяє робити це завжди. Про це він розповів в інтерв’ю CBS New, передає ONLINE.UA.

 "Я сподіваюсь, що між Росією та Україною буде якийсь мирний договір і угода. Тому я не можу обіцяти, що США робитимуть це завжди (надаватимуть військову допомогу – ред.). Але наразі ми налаштовані це робити. Ми перша адміністрація, перший президент – Трамп, які направили Україні летальну зброю", - нагадав він.

Варто зазначити, що Державний департамент США дозволив продаж в Україну 150 протитанкових ракет "Javelin" і пов'язаного з ними обладнання на суму близько 39,2 мільйонів доларів США.

Нагадаємо, гучний скандал навколо розмови Трампа і Зеленського розгорівся у вересні після публікації в ЗМІ інформації про те, що в ході липневого дзвінка до президента України глава Білого дому нібито хотів змусити українського президента допомогти йому з президентськими перегонами-2020.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що американський лідер Дональд Трамп заявив, що розмова з українським президентом Володимиром Зеленським була ідеальною. У ній не було сказано нічого неправильного, що заслуговує на імпічмент.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?