Він був досконалий: Трамп зробив гучну заяву про дзвінок Зеленському
Категорія
Політика
Дата публікації

Він був досконалий: Трамп зробив гучну заяву про дзвінок Зеленському

Він був досконалий: Трамп зробив гучну заяву про дзвінок Зеленському
Джерело:  online.ua

Розмова з українським президентом Володимиром Зеленським була ідеальною. У ній не було сказано нічого неправильного, що заслуговує на імпічмент. З такою гучною заявою виступив американський глава Дональд Трамп, повідомляє ONLINE.UA.

На своїй сторінці в соцмережі глава Білого дому опублікував пост, в якому звернувся до республіканців. Він закликав їх перечитати стенограму розмови із Зеленським ще раз, щоб переконатися у відсутності будь-якого тиску Трампа на Зеленського.

"Дзвінок до президента України був досконалим. Прочитайте стенограму! Нічого не було сказано, що було могло б бути неправильним з будь-якого боку. Республіканці, не потрапте в пастку для дурнів, заявляючи, що нехай дзвінок і не ідеальний, але і не є підставою для імпічменту", - написав Трамп.

Нагадаємо, скандал навколо розмови Трампа і Зеленського розгорівся у вересні після публікації в ЗМІ інформації про те, що в ході липневого дзвінка до президента України глава Білого дому нібито хотів змусити українського президента допомогти йому з президентськими перегонами-2020. Тоді повідомлялося, що Трамп запропонував Зеленському в обмін на фінансову і військову допомогу Україні відновити розслідування проти сина Джо Байдена, який нібито пов'язаний з корупцією в українській приватній газової компанії Burisma Holdings.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Трамп раптово повідомив про ще одну розмову із Зеленським, про яку ніхто не знав. Завтра, 12 листопада, президент США пообіцяв оприлюднити її стенограму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?