Так само буде. Зеленський обіцяє українцям контрнаступ "як восени"
Категорія
Політика
Дата публікації

Так само буде. Зеленський обіцяє українцям контрнаступ "як восени"

Так само буде. Зеленський обіцяє українцям контрнаступ "як восени"
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський публічно пообіцяв, що контрнаступ Збройних сил України буде відбуватися так само як і восени, коли спочатку здавалось, що процес уповільнився, а потім наші бійці почали блискавично та успішно просуватися вперед.

Джерело: ВВС

Зеленський розповів, чого українцям очікувати від контрнаступу 

За словами глави держави, він та його команда наразі позитивно оцінюють перші результати контрнаступу, попри те, що наші воїни стикаються зі серйозними складнощами.

Володимир Зеленський вкотре нагадав нашим українцям, що вся наша земля замінована, навіть там, де ми деокупували нашу територію - майже двісті тисяч квадратних кілометрів нашої землі заміновано.

Саме тому і контрнаступальні дії відбуваються непросто.

Кроки хотілося б робити більшими, вони трішки менші, але ви знаєте: той, хто бореться - поборе, і той, хто стукає у двері, тому відкриють. Тому в будь-якому випадку, ми впевнені в успіху контрнаступальних дій. Восени у нас були відповідні контрнаступальні дії і здавалось, що це уповільнений процес. Але в якийсь момент всі побачили, як ми стрімко почали просуватись вперед. Так само буде і тут, - пообіцяв Володимир Зеленський.

Зеленський пояснив, чому у Росії немає шансів на перемогу

Ми мотивовані. Російським військовим погрожує їхнє керівництво. Вони знають, що якщо вони будуть відступати, їх просто будуть вбивати, - наголосив глава держави.

Володимир Зеленський також нагадав міжнародній спільноті про те, що країна-агресорка щоденно влаштовує в Україні страшні трагедії.

Згідно з даними президента, підрив дамби Каховської ГЕС затопив 4 тисячі домівок українців.

Хтось каже, що вони таким чином хотіли запобігти нашому контрнаступу. Ну, я вам скажу чесно, не вірте такій інформації. Росія це робить щоденно. Вона щоденно підриває нашу інфраструктуру, б'є ракетами тощо, - нагадав український лідер.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?