Такого більше ніколи не буде - Дантес зворушив українців новим душевним кліпом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Такого більше ніколи не буде - Дантес зворушив українців новим душевним кліпом

Такого більше ніколи не буде - Дантес зворушив українців новим душевним кліпом
Джерело:  online.ua

Український співак Володимир Дантес після тривалої творчої відпустки знову заспівав - 18 серпня він потішив фанатів новою роботою, від якої прийшли в захват українці. Дантес випустив кліп на пісню "Однокласниця", який реально занурює в молодість і оживляє спогади про безтурботну юність, перше кохання і про те, що було колись вперше і вже ніколи не повториться. У перші години після прем'єри кліп Дантеса подивилися десятки тисяч українців - вони зізналися, що відео і текст пісні зворушили їх до сліз, передає ONLINE.UA.

"Вийшов кліп, який є самим творчим. Він сильно занурює в атмосферу особистого. Того, що десь всередині. Ця робота про те, про що ми давно забули. Про те, що було колись вперше", - прокоментував Дантес свою нову роботу.

У своєму новому кліпі Дантес показав зворушливу історію двох закоханих підлітків. Він іпевнений, що в героях ролика глядачі можуть побачити себе і згадати з легким світлим смутком про те, чого вже ніколи не буде вперше.

"Перший поцілунок, від якого у тебе підкошуються ноги, перший "Чупа-чупс", жуйка "Turbo", перекладні татуювання. У наш час не здивуєшся газованим напоям. А тоді" Yupi ", кола, кіндер сюрпризи, колекція бегемотиків, політ в літаку, поїздка в інше місто, вихід на сцену - все було неймовірно і в перший раз", - пояснив Дантес свій головний меседж, який вклав в новий кліп.

Варто звернути увагу на те, що співавтором нової пісні Дантеса українська співачка і учасниця Нацвідбору Євробачення 2020 Jerry Heil. Над кліпом працював український кліпмейкер Леонід Колосовський.

"Ох як же зворушливо!!!! Це не Володя співає, душа співає !; Ностальгія по школі, по першому коханню ... дуже круто !; І начебто знову 16 романтичних років і тепло розлилося по тілу; Якийсь дуже близькі до душі кліп і сама пісня, прям мурашки; Пісня - ніжність на кінчиках пальців! Це не прекрасний голос Володимира, це душа співає !!!! Все щиро, чесно, ось реально "машина часу", - масово коментують українці новий кліп.

Нагадаємо, Володимир Дантес - український співак, теле- і радіоведучий, і за сумісництвом чоловік солістки групи "Время и стекло" Надії Дорофєєвої. Останнім часом він перебував у творчій відпустці, але вирішив відновити свою діяльність.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Дантес дав українцям кумедні поради, як не розлучитися на карантині.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?