Як не розлучитися на карантині: Дантес дав українцям кумедні поради
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Як не розлучитися на карантині: Дантес дав українцям кумедні поради

Як не розлучитися на карантині: Дантес дав українцям кумедні поради
Джерело:  online.ua

У період карантину по коронавірусу українські родини опинилися закритими в своїх будинках, де їм на замкнутому просторі доводиться кожні день мириться з настроями другої половинки. Як навчитися всі 24 години на добу проводити зі своїми коханими людьми, щоб уникнути сварок, образ і непорозумінь? Практичними порадами з українцями поділився відомий артист Володимир Дантес, який є чоловіком Наді Дорофєєвої. Він почав записувати кумедні відео зі своїми секретами зваблювання дружини - в них Дантес з гумором і самоіронією розповідає, як не розлучитися на карантині, передає ONLINE.UA.

"Після карантину в Китаї збільшилася кількість розлучень. Люди, виявляється, не вміють жити разом. І я, як чоловік з досвідом, поділюся порадами як балувати другі половинки і що взагалі можна робити в замкнутому просторі. Я буду готувати ті страви, від яких ваші улюблені зійдуть з розуму ", - прокоментував свої відео Дантес, закликавши українців готувати їжу для своїх дружин, щоб не лаятися.

У першому відеоуроці він показав, як готує сніданок для Дорофеєвої. Це був омлет з овочами і зеленню. Дантес покроково показав, як готувати цей шедевр кулінарного мистецтва, а після покликав Надю, щоб вона оцінила його блюдо.

"Блін, дуже смачно! Офігенно!", - запевнила Надя.

Другий видеоурок "Як не розлучитися на карантині" Дантес присвятив обіду. Він запропонував зварити суп і влаштувати коханій імпровізований пікнік в чотирьох стінах.

У третьому відеоуроці Дантес розповів, як справляється з поганим настроєм Наді під час "критичних" днів. Заради її спокою під час карантину він стає біля плити і готує смачні страви. На цей раз він показав, як можна приготувати смачні котлети з індички, запечені в духовці.

"Адже це не для неї ці дні критичні, а для нас, чоловіків. Весь тиждень ти знаходишся, по суті, в клітці з розлюченим левом. Якщо вам прийде в голову сперечатися з нею, вважайте, що ви - труп. Краще мовчати, бути ласкавим і постійно годувати. Тому що в ці дні вони люблять поїсти ", - поділився слушною порадою з українцями Дантес.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українські зірки співають в рамках флешмобу TogetherAtHome- вони закликають українців залишатися вдома під час карантину, підтримуючи їх своїми виступами онлайн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?