"Такого ще не було": Вакарчук приголомшив прихильників несподіваною заявою
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Такого ще не було": Вакарчук приголомшив прихильників несподіваною заявою

"Такого ще не було": Вакарчук приголомшив прихильників несподіваною заявою
Джерело:  online.ua

Фронтмен популярного українського гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук розповів деталі підготовки до грандіозного та унікального концерту з назвою "Океан не мовчить". Музикант запевняє, що такого шоу його колектив ще не робив, тому закликав всіх прихильників долучитись до заходу, передає ONLINE.UA.

Вакарчук нагадав, що 26 травня на території Національного комплексу "Експоцентр України" (ВДНГ) спільно зі своїми колегами він влаштує унікальний перформанс.

Як відомо, зараз триває підготовка до концерту, яка об'єднала не тільки вітчизняних фахівців, але й закордонних. Відтак на учасників "Океан не мовчить" чекає велика кругла сцена, простора фан-зона без VIP-місць, оригінальне освітлення та чимало популярних пісень із творчості Святослава Вакарчука.

"26 травня в Києві на території ВДНГ група "Океан Ельзи" влаштовує унікальний у своїй історії концерт. Лише уявіть собі: величезна фан-зона, більша, ніж на "Олімпійському", а посередині – кругла сцена з оглядом на 360 градусів. Дах для цієї сцени ми спеціально веземо з Європи, світло розробляє наш друг з Литви, 400 квадратних метрів екранів, 4 гектари фан-зони. Це десятки тисяч людей разом. 100% рок-н-рол. У нас було різне, але такого ще ніколи не було. Океан не мовчить! Не мовчи і ти! Прийди і додай свій голос", – закликав Святослав Вакарчук.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше політолог пояснив, чому Володимир Зеленський боїться Святослава Вакарчука.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?