Такого ще ніхто не чув: мережу розриває новий хіт від Монатіка "ритмоLOVE"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Такого ще ніхто не чув: мережу розриває новий хіт від Монатіка "ритмоLOVE"

Такого ще ніхто не чув: мережу розриває новий хіт від Монатіка "ритмоLOVE"
Джерело:  online.ua

Талановитий український співак Монатік в 2020 році неодноразово дивував своїх фанатів неочікуваними колабораціями з відомими артистами. Ні для кого не секрет, що артист нещодавно почав продюсувати зірок "Голосу країни" та колишніх бек-вокалісток NiNO та Lida Lee. Разом зі своїми підопічними Дмитро 5 листопада представив яскравий кліп на нову пісню "ритмоLOVE", яка за лічені години заполонила усі соціальні мережі. Відео на трек з'явилось на Ютуб-каналі Монатіка та уже зібрало чимало схвальних коментарів від відданих фанатів, передає ONLINE.UA.

Варто звернути увагу на те, що виконавці у кліпі постали в дизайнерських образах зеленого, синього і червоного кольорів, які демонструють різні покоління, яких об'єднало відчуття ритму. Разом з танцівниками Монатік, Lida Lee та NiNO показали різні танцювальні напрямки – шафл, баскетбольний фристайл, брейкінг, денсхолл і хіп-хоп.

"РитмоLOVE – це спосіб життя головних героїв відео. Той випадок, коли ти чуєш і відчуваєш ритм в кожному кроці, русі, шумі міста, в кожному звуці навколо і неможливо зупинитися. Різні покоління, різне бачення, різні особистості, але їх об'єднує одна суперсила – одне почуття ритму",– прокоментував свою нову роботу талановитий співак.

У яскравій відеороботі Монатік разом з режисеркою Танею Муіньо поєднав найстильніші тренди сезону – роборука, інсталяція з світлодіодних астер, програмована стрічка-скакалка з led-матеріалів, ефекти і лазери, що гіпнотизують. Що важливо розуміти, оператором-постановником став відомий Микита Кузьменко, який працює не лише з зірками, а й в українському кінематографі.

Фанати не приховують, що у захваті від нового кліпу артиста та його підопічних.

"Дім, а ти вмієш дивувати!; такого ще ніхто не чув, це щось абсолютно нове; Дмитро, давай ще щось українською! Чого ти про нас забуваєш? В тебе ж круто виходить - якщо взяти до уваги Кобру. Не ігноруй!; дівчата - красуні, а Діма - просто геній; я пишаюся нашими артистами; Monatik again an amazing song ! Greetings from Latin America", - коментують нову роботу артистів користувачі мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Тіна Кароль шокувала фанатів своїм новим образом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?