Я навіть перехрестився — мережу неабияк злякали нові фото Тіни Кароль
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Я навіть перехрестився — мережу неабияк злякали нові фото Тіни Кароль

Я навіть перехрестився — мережу неабияк злякали нові фото Тіни Кароль
Джерело:  online.ua

Зірка української музичної сцени Тіна Кароль знає, як вражати своїх відданих фанатів хітовими треками, а також вміє шокувати їх доволі неочікуваними образами. Так, в 10-ому випуску шоу "Танці з зірками" красуня вирішила перевтілитися в саму себе, однак старшу. Співачка також приголомшила користувачів мережі своїм образом на Хелловін-2020, опублікувавши світлини у сивій перуці та з "гримом 70-річної бабусі". Шанувальники творчості Кароль зізнаються, що дуже злякалися, коли вперше почабичили ці фото, оскільки не могли зрозуміти, що сталося, передає ONLINE.UA.

Варто звернути увагу на те, що вчора, 1 листопада, відбувся 10-ий випуск шоу "Танці з зірками". Тематика ефіру була присвячена містичному та моторошному святу – Хелловіну. Учасники та судді шоу перевтілювались в різноманітних персонажів. Катерина Кухар з'явилась в образі медсестри Ретчед, Влад Яма – з гримом Франкенштейна, Григорій Чапкіс – в костюмі Дракули. Однак співачка Тіна Кароль влаштувала справді цікавий експеремент, адже вирішила продемонструвати глядачам та фанатам, як буде виглядати через 30-40 років. Світлини неймовірного образу вона опублікувала на своїх сторінках в соцільних мережах.

Красуня приміряла розкішну чорну сукню довжини максі на довгий рукав з пікантним вирізом до стегон. Образ співачки прикрасили чорні сітчасті колготи та лаковані туфлі з гострим носком на високих підборах. Стилісти також постаралися та ефектно загримували артистку: на її вродливому молодому обличчі вперше з'явилися "зморшки". Очі підкреслювали перламутрові та сірі тіні, а губи нафарбували світлим блиском. Не обійшлось і без сивої перуки, яка зробила look співачки неймовірно реалістичним. Окрім того, Тіні зробили манікюр червоного кольору. В мережі образ красуні не втомлюються обговорювати.

"Трохи злякався, якщо чесно! Я навіть перехрестився; дуже класний образ ви вигадали; Тіна вирішила усім показати, що завжди буде красунею! Навіть через 40 років; найкращий образ, який я тільки бачила; Тіно, ви неймовірна!; я навіть зразу не впізнав Вас... теж злякався; Тіна усіх налякала", – коментують світлини артистки її фанати.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Тіна Кароль нарешті зізналася, про якого чоловіка мріє.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?