Танки Abrams невдовзі прибудуть в Україну
Категорія
Україна
Дата публікації

Танки Abrams невдовзі прибудуть в Україну

Танки Abrams невдовзі прибудуть в Україну
Джерело:  online.ua

За інформацією журналіста Андрія Цаплієнка, який побував на військовій базі "Графенвер" у Німеччині, де українські військові проходять тренування на американських танках Abrams, скоро ці легендарні бойові машини прибудуть в Україну і доєднаються до контрнаступу.

Джерело: ТСН

Що відомо про прибуття танків Abrams в Україну 

Зазначається, що в уряді США пообіцяли Україні вже у вересні поставити перші танки Abrams.

Наразі українські військові вже проходять тренування на танках і готуються проривати оборону російської злочинної армії.

Зокрема, українському журналісту дозволили спілкуватись з військовими США, однак заборонили вести зйомку.

Причина очевидна: й українське, й американське командування намагається тримати в обмеженому доступі імена та прізвища усіх причетних до підготовки першого українського батальону Abrams, щоб без пригод доставити до України 31 танк.

Білий дім пообіцяв, що вони будуть у ЗСУ у вересні, проте танки будуть у нас значно раніше, пообіцяв один з представників командування бази, - зазначає Цаплієнко.

Він побував на військовій базі, на якій тренується близько тисячі українських військових.

Підготовка українських екіпажів загалом триває 12 тижнів - менше, ніж американських. Цаплієнко розповідає, що тут є мовний бар'єр, тому американці до кожної кнопки в танку малюють таблички-пояснення.

Незабаром "Абрамси" будуть в Україні, це нам підтвердили на базі "Графенвер, - зазначив журналіст.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?