Танки, артилерія і міномети: бойовики влаштували нову атаку зони АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Танки, артилерія і міномети: бойовики влаштували нову атаку зони АТО

Танки, артилерія і міномети: бойовики влаштували нову атаку зони АТО

Протягом 15 березня в зоні АТО на Донбасі бойовики так званих ДНР і ЛНР влаштували 91 обстріли позицій українських військових, у тому числі із застосуванням великокаліберної артилерії, танків та мінометів; були поранені четверо бійців ЗСУ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.
На Донецькому напрямку обстрілам з усіх видів озброєння, включаючи важкі міномети і танки, піддалися позиції українців в Авдіївці. По шахті Бутівка, позиціями у Кам'янці та Троїцькому бойовики стріляли зі 120-мм мінометів, по Луганському і Зайцевому – з гранатометів, БМП та мінометів, Майорску - з мінометів калібру 82 мм, а по Пєскам вела вогонь БМП.
Позиції ЗСУ біля Новгородського і Опитного обстрілювалися з гранатометів і стрілецької зброї. Крім того, з артилерії калібру 152 мм бойовики влаштували обстріл села Клещівка на Бахмутський трасі, що знаходиться в тилу українських військових.
Читайте також: Війна на Донбасі: штаб АТО повідомив тривожні новини
На Маріупольському напрямку українські позиції в Широкіному і Водяному обстрілювали з кулеметів, БМП і зенітних установок, у Павлополі – з 120-мм мінометів і артилерії калібру 122 мм В районі Гнутово і Тарамчука обстріли велися з кулеметів і СПГ, а під Новогригорівкою - з БМП. У Мар'їнці вели вогонь з великокаліберних кулеметів, а Красногорівку обстрілювали з мінометів калібру 82 мм і гранатометів.
На Луганському напрямку в районі Новоолександрівки і Кримського обстріли велися з гранатометів різних систем і мінометів калібру 82 мм та 120 мм. По Горіховому били з мінометів калібру 82 мм, а Лобачево обстрілювали з автоматичних гранатометів. Опорні пункти під Валуйським потрапили під вогонь стрілецької зброї. Також близько опівночі артилерією калібру 122 мм бойовики обстріляли позиції сил АТО в районі Новоолександрівки і Новозванівки.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше українські силовики перекрыли усе автомобільні та залізничні шляхи, що ведуть на окуповані території Донбасу, у відповідності з рішенням РНБО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?