Тelegram відреагував на інтерв'ю Еліеса Кампо про Павла Дурова
Категорія
Технології
Дата публікації

Тelegram відреагував на інтерв'ю Еліеса Кампо про Павла Дурова

Тelegram відреагував на інтерв'ю Еліеса Кампо про Павла Дурова
Джерело:  online.ua

Нещодавно увесь світ приголомшив матеріал Wired, у якому журналіст видання наводить кілька інтерв'ю з діючими та колишніми працівниками Telegram. Однак 11 лютого стало відомо, що один з респондентів збрехав. Так, керівництво Telegram спростувало причетність Еліеса Кампо до месенджера.

Джерело: Код Дурова

Telegram офіційно спростував причетність Еліеса Кампо до команди Дурова

Еліес Кампо представився журналістам видання колишнім топменеджером Telegram, який особистов знайомий із засновником компанії Павлом Дуровим.

Павло Дуров (фото — instagram.com)

Еліес Кампо ніколи не працював у компанії Telegram, не кажучи вже про те, щоб очолювати що-небудь. У 2016 році він займався волонтерською роботою, і йому було надано тимчасову адресу електронної пошти, яка згодом була анульована. Він ніколи не отримував ніякої грошової компенсації від Telegram і не укладав з нами ніяких контрактів. Розмов з Павлом Дуровим, на які він посилається в статті, ніколи не було, – розповіли журналістам у пресслужбі месенджера.

Що Еліес Кампо розповідав про Павла Дурова

Декілька днів тому американський журнал Wired опублікував матеріал, в якому було інтерв'ю з Еліесом Кампо - останній представився "колишнім топменеджером Telegram". За словами журналістів, Кампо – 36-річний іспанський інженер, який начебто раніше працював у WhatsApp. Він стверджував, що товаришує з Павлом Дуровим останні 7 років.

Засновника "ВКонтакте" та Telegram він назвав "провидцем", який знає, чого насправді хочуть люди.

Ба більше, Кампо стверджував, що Дуров вибудував довкола себе атмосферу таємничості – цілий культ особистості, який забороняв суперечити думці боса й вимагав звертатися до нього виключно на "ви". Найближче оточення компанії, як стверджував іспанський інженер, дивиться на свого лідера "майже як на божественну фігуру".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?