Телеведучий Дмитро Комаров зізнався, як познайомився зі своєю коханою
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Телеведучий Дмитро Комаров зізнався, як познайомився зі своєю коханою

Телеведучий Дмитро Комаров зізнався, як познайомився зі своєю коханою
Джерело:  ТСН

Нещодавно стало відомо, що відомий український телеведучий Дмитро Комаров одружився з моделлю та володаркою титулу "Міс Україна 2016" Олександрою Кучеренко. Раніше закохані приховували свої стосунки, проте тепер вирішили розповісти про свій роман, передає ONLINE.UA з посиланням на  "Світське життя".

Українські зірки познайомились задовго до шоу "Танці з зірками". На паркет пара вийшла уже під час роману, проте глядачам вони не хотіли показувати, що закохані. Що цікаво, автори розважального проекту випадково створили такий дует, не підозрюючи, що Дмитро та Олександра вже активно розвивають стосунки.

"Я максимально приховував. Ми так боялися, що хтось десь подумає і запідозрить. У нас була фобія. Ми хотіли, щоб ніхто нічого не знав. Якщо чесно, ми через "Танці" ледь не розбіглися. Це була ідеальна перевірка. Після "Танців", якщо ми не розсварилися, ми будемо жити разом до 90 років і помремо в один день", - зізнався Комаров.

Телеведучий програми "Світ навиворіт" додав, що познайомився з майбутньою дружиною незадовго до конкурсу краси "Міс Україна 2016". Тоді Дмитро Комаров був одним із зіркових членів журі, які віддали красуні найбільшу кількість балів. Після перемоги Олександри Кучеренко на конкурсі пара не спілкувалась, аж згодом ведучий запросив дівчину на презентацію чергового сезону своєї телепрограми. Саме тоді між ними зародилась симпатія.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що щасливі молодята Потап та Настя Каменських відправилися у медовий місяць і не забули поділитися романтичними кадрами на фоні морських краєвидів зі своїми прихильниками.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?