Тенісистка Цуренко обіцяє проведення турніру WTA в Україні
Категорія
Спорт
Дата публікації

Тенісистка Цуренко обіцяє проведення турніру WTA в Україні

Тенісистка Цуренко обіцяє проведення турніру WTA в Україні
Джерело:  online.ua

Відома українська тенісистка Леся Цуренко заявила про проведення в Україні як мінімум одного турніру WTA. За її словами, дата змагань поки невідома.

Джерело: Tribuna.com

Цуренко обіцяє проведення в Україні турніру WTA

Як стверджує українська тенісистка, поки що не вдалося дмовитися, в якому місті та на якому тижні це пройде, однак уже є домовленості з WTA. Леся Цуренко звернула увагу на те, що ці турніри заплановані на другу половину поточного року.

За її словами, усі українки з рейтингу WTA дуже раді підтримати проведення турніру WTA в нашій країні.

Я можу сказати, що один із турнірів WTA 125 на 99 відсотків пройде в Україні. Також є велика можливість, що відбудеться і турнір WTA 250... Поки що я гравець WTA, але хочу розвивати турніри в Україні. Зараз у нас є гравець топ-10 Еліна Світоліна, Марта Костюк та Ангеліна Калініна – гравці топ-50, Даяна Ястремська, Катаріна Завацька, Катерина Козлова, я – це гравці топ-100. Незалежно від сьогоднішнього рейтингу. Щоб такі тенісистки грали в Україні, нам потрібний турнір WTA", – наголосила Леся Цуренко.

Леся Цуренко (фото - facebook.com)

Що відомо про останній матч Лесі Цуренко

Як уже згадувалося раніше, у січні Леся Цуренко у першому колі Відкритого чемпіонату Австралії не змогла нав'язати боротьбу лідеру посіву Ешлі Барті. Матч завершився з рахунком 0:6, 1:6.

Наша тенісистка в 11-й раз зіграла в основній сітці австралійського Шолома. У Мельбурні на рахунку киянки 6 перемог та 11 поразок.

Що важливо знати про WTA

Жіноча тенісна асоціація, WTA (англ. Women's Tennis Association) - є основною організацією жіночого професійного тенісу, вона була створена в 1973 році. Дана асоціація організовує міжнародні професійні тенісні турніри серед жінок. Дана організація є аналогом чоловічого професійного туру — ATP.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?