Теоретично можливо: у Раді відреагували на гучну заяву Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Теоретично можливо: у Раді відреагували на гучну заяву Зеленського

Теоретично можливо: у Раді відреагували на гучну заяву Зеленського
Джерело:  NV

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков прокоментував можливість розпуску парламенту, про що неодноразово заявляв президент Володимир Зеленський. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Новое время".

За його словами, державний лідер міг би просто пожартувати. Прямо питати треба безпосередньо в нього самого.

"Знаючи його добре почуття гумору, думаю, він міг просто пожартувати", - вважає голова Ради.

Окрім того, Разумков відмовився відповісти, чи вірить він у здатність нардепів працювати усі наступні 5 років.

"Не треба вірити або не вірити. Потрібно працювати так, начебто - в хорошому сенсі - це останній день твоєї роботи. Буде це п’ять років? Добре. Буде це менше? Теоретично можливо. Тільки треба розуміти, на підставі чого буде раніше завершено каденцію цієї Ради", - додав він.

Спікер пояснив, що не бачить підстав для передчасного завершення каденції ані парламенту, ані уряду, бо вони працюють ефективно.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Верховній Раді вже 2020 року може з'явитися нова сенсорна система голосуванн я. Це зробить більш ефективною боротьбу з кнопкодавством, вважає Дмитро Разумков.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?