Теракту на важливому об'єкті запобігли на Донбасі: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Теракту на важливому об'єкті запобігли на Донбасі: з'явилися фото

Теракту на важливому об'єкті запобігли на Донбасі: з'явилися фото

У зоні АТО на Донбасі українські сапери запобігли теракту на водопроводі, який забезпечує питною водою значну кількість жителів регіону.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу штабу АТО.
"Під час проведення інженерної розвідки і розмінування в районі населеного пункту Майорськ - Балка Шуми уздовж каналу "Сіверський Донець-Донбас", особовим складом Центру розмінування виявлені три саморобні вибухові пристрої, закладені під водопроводом", - йдеться в повідомленні.
Також в штабі наголосили, що, завдяки вмілим діям саперів, були знешкоджені вибухові пристрої, і таким чином попереджено скоєння теракту.
Читайте також: Поіменно названі бійці АТО, загиблі в грудні: опубліковані фото
Крім того, був виявлений склад боєприпасів, який бойовики влаштували на території дитячого табору.
"Під час проведення інженерної розвідки і розмінування території дитячого табору в районі населених пунктів Степове-Березове була виявлена ​​схованка артилерійських боєприпасів", - додали в штабі АТО.
Військові провели розмінування і очищення території, а також знищили понад 200 боєприпасів, у тому числі бойові елементи ракетних систем залпового вогню "Смерч" і "Ураган".
"Вилучено понад 100 одиниць новітніх артилерійських боєприпасів виробництва Росії, які надалі будуть використані за призначенням", - резюмували в штабі.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше міністр оборони України Степан Полторак розповів про результати розслідування новорічного скандалу навколо українських бійців, яких змусили зустрічати Новий рік в терміналі Маріупольського аеропорту.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?