Терорист Гіркін-Стрєлков зібрався балотуватися в президенти Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Терорист Гіркін-Стрєлков зібрався балотуватися в президенти Росії

Терорист Гіркін-Стрєлков зібрався балотуватися в президенти Росії
Джерело:  online.ua

Терорист Гіркін-Стрєлков зібрався балотуватися в президенти Росії. Про це арештований росіянин повідомив у соцмережах.

Джерело: Telegram Стрєлкова-Гіркіна

Стрєлков зібрався балотуватися в президенти Росії

Заарештований в Росії за за звинуваченням в екстремізмі через критику Володимира Путіна. терорист Ігор Гіркін (Стрєлков) задумася про крісло президента Росії. Незважаючи на те, що знаходиться до 18 вересня у СІЗО.

Фото: скрін з поста Гіркіна

У своєму Telegram-каналі колишній ФСБ-шник пише про свої переваги над діючим головою держави.

Президент відмовляється керувати воєнними діями, вважає себе некомпетентним у військовій справі. Я вважаю себе компетентнішим у військовій справі, ніж чинний президент, і абсолютно точно, ніж чинний міністр оборони, тому міг би виконувати обов'язок верховного головнокомандувача як належить за Конституцією РФ, – заявив Гіркін.

І називає Путіна "надзвичайно довірливою і доброю людиною, яку 8 років водили за носа разом і окремо Обама, Трамп, Макрон, Меркель, Порошенко та Зеленський. Водили у Мінську та у нормандському форматі, у Стамбулі та багато ще десь".

Також Гіркін згадав бізнес-партнерів Путіна, "яким той не може ні в чому відмовити".

У нашого президента дуже багато друзів мільярдерів та інших бізнесменів, яким він не може (за вказаною вище добротою і широтою душі) ні в чому відмовити. В результаті вивезення капіталу з РФ продовжується, військове виробництво зростає набагато повільніше, ніж зростають капітали друзів президента. У мене немає жодного друга навіть мільйонера, туго з друзями-підприємцями, взагалі друзів небагато і здебільшого, всі вони – люди небагаті. Відповідно, поступатися бажанням друзів на шкоду економіці Росії мені не доведеться.

З іронією Гіркін каже, що Путін –високоморальна особистість, завжди вірний слову і твердо виконує обіцянки, дані тим, хто привів його до влади наприкінці лихих "дев'яностих".

"Пройшовся" заарештований терорист і по міфічній спортивності Путіна.

Я не настільки спортивний і здоровий, яким був Володимир Володимирович у мої роки, тому набридати вам, дорогі виборці, 20 з лишком років не зможу чисто фізично, навіть якщо у мене раптом з'явиться бажання возитися з вами після того, як буде подолано військового криза та її найбільш тяжкі наслідки.

Арешт Ігоря Гіркіна: що відомо

Нагадаємо, що зранку 21 липня додому до Стрєлкова прийшли з обшуками та затримали його.

Його підозрюють у публічних закликах до екстремістської діяльності.

Суд у Москві обрав запобіжний захід Ігорю Стрєлкову (Гіркіну) у вигляді тримання під вартою до 18 вересня.

Сам Гіркін просив відпустити його під домашній арешт через проблеми зі здоров’ям.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?