Терористи ДНР змушують громадян писати звернення до Зеленського – просити «автономію»
Категорія
Україна
Дата публікації

Терористи ДНР змушують громадян писати звернення до Зеленського – просити «автономію»

Терористи ДНР змушують громадян писати звернення до Зеленського – просити «автономію»
Джерело:  online.ua

Окупаційна влада так званої ДНР змушує громадян писати масові звернення до новообраного президента України Володимира Зеленського. Інформація з підтвердженням про це з’явилась в соціальних мережах, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста Дениса Казанського.

За його словами, керівництво фейкової республіки змушує бюджетників та студентів писати «масові та стихійні» звернення до Зеленського з проханням про надання ДНР та ЛНР автономії в складі України. У тексті, який розроблено кремлівськими кураторами, йдеться про те, щоб Донбас отримав «мовну та економічну автономію», а також мав «свою міліцію», основу якої, очевидно, становитимуть «ополченці».

У зверненні до Зеленського міститься прохання «прибрати блокпости, скасувати блокади, повернути пенсії та припинити вбивати мирних жителів».

На думку журналіста, під виглядом «народних звернень» до складу України намагаються включити автономні території, існування яких суперечить Конституції. Погоджуватися на подібну авантюру не можна ні в якому разі, пише Казанський, оскільки це стане каталізатором появи нових конфліктів.

Нагадаємо, що вчора було дано пояснення, для чого насправді Путін роздає російські паспорти жителям Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?