The New York Times неоднозначно описало події у Луцьку - американці почали співчувати терористу
Категорія
Світ
Дата публікації

The New York Times неоднозначно описало події у Луцьку - американці почали співчувати терористу

The New York Times неоднозначно описало події у Луцьку - американці почали співчувати терористу
Джерело:  online.ua

Авторитетне американське видання доволі маніпулятивно описало захоплення заручників у Луцьку, а інтерес до нього підігрів американський бізнесмен Ілон Маск. Читачі The New York Times вирішили, що терорист Максим Кривош – затятий екоактивіст і підтримують його у соцмережах. Свою версію подій у Луцьку The New York Times описав на своїх сторінках в соціальних мережах, передає ONLINE.UA.

"Чоловік зі зброєю та вибухівкою взяв 13 заручників та вимагав, щоби президент України схвалив документальний фільм Хоакіна Фенікса про жорстоке поводження з тваринами. Президент погодився, а заручників звільнили", - йдеться в лаконічному повідомленні The New York Times в Твіттері.

На цю новину зразу ж відреагував Ілон Маск. Він написав: "Просто ще один день у 2020-му". Після цього її почали активно обговорювати користувачі соцмереж. Що цікаво, читаючи коротке повідомлення видання, можна подумати, що Кривош, який захопив заручників, є лише радикальним борцем за права тварин - саме так подумало багато читачів.

"А як ще привернути увагу до серйозних проблем?; Цілком виправдано, враховуючи, що люди роблять з тваринами; Це неправильно, що я не бачу, що цей хлопець зробив помилкового і жахливого?; Тримав цих людей у заручниках так само, як ми робимо з бідними тваринами; Найкумеднішим і найбільш незрозумілим у цій ситуації є те, що чоловік просто хотів, аби президент сказав: "усі мають подивитися фільм", а не підтримав його (фільм) фінансово; якби президент зразу ж виконав цю просту вимогу - люди би так довго не страждали; цей хаос спровокувала сама ж влада; він не хотів нікого вбивати - просто хотів, щоб його почули", - коментують події у Луцьку читачі The New York Times.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, радник глави держави Володимира Зеленського, Кирило Тимошенко, поділився з українцями неочікуваними даними про теракт у Луцьку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?