Тhe New York Times скаржиться на речницю Зеленського: що сталося
Категорія
Світ
Дата публікації

Тhe New York Times скаржиться на речницю Зеленського: що сталося

Тhe New York Times скаржиться на речницю Зеленського: що сталося
Джерело:  online.ua

Речниця українського лідера Володимира Зеленського Юлія Мендель могла допустити конфлікт інтересів, публікуючи статті в The New York Times під час конкурсу на посаду в АП, передає ONLINE.UA з посиланням на CNN.

За даними ЗМІ, факт призначення Мендель викликав хвилю проти The New York Times через можливий конфлікт інтересів, адже журналістка була співавтором статей в The Times і в травні, коли брала участь в конкурсі на посаду в Адміністрації президента.

Вказано, що жінка написала опубліковану 20 травня історію про українську політику, а 1 травня в The Times опублікували резонансну статтю, де Мендель була співавтором. Стаття стосувалася генерального прокурора України Юрія Луценка, адвоката президента США Рудольфа Джуліані і сина Джо Байдена Хантера.

"Міс Мендель написала одну статтю для The New York Times в травні, коли вона була кандидатом на урядову посаду, про розпуск парламенту... Якби вона повідомила редакторам про свою заяву про прийом на роботу, вони б не дали їй цього завдання, і ми б негайно припинили працювати з нею, зважаючи на цей серйозний конфлікт інтересів", - заявив прес-секретар NYT.

Як повідомляв ONLINE.UА, речниця українського лідера Володимира Зеленського Юлія Мендель запевняє, що чинний глава держави може стати найвідкритішим президентом в історії України і обіцяє народу та журналістам "часте спілкування".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?