Ти заплатиш за це — Трамп пообіцяв поквитатися ще з однією країною
Категорія
Світ
Дата публікації

Ти заплатиш за це — Трамп пообіцяв поквитатися ще з однією країною

Ти заплатиш за це — Трамп пообіцяв поквитатися ще з однією країною
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп не втомлюється дивувати міжнародну спільноту гучними заявами та жорсткими погрозами. Так, ввечері 7 жовтня очільник Білого дому записав чергове відеозвернення, під час якого не скупився на компліменти для лікарів, заявив, що помститься Китаю, а також пообіцяв кожному громадянину США безкоштовно виписати ліки проти коронавірусу, якими його лікували у медцентрі Волтера Ріда. Нове відеозвернення глави Штатів Дональда Трампа опубліковане на його офіційних сторінках у соціальних мережах, передає ONLINE.UA.

Спочатку американський лдер заявив: "Я повернувся". Йдеться про те, що впливовий політик знову знаходиться у Білому домі, а не в лікарні. Далі він у своєму стилі похвалив США та американців - мовляв, це велична країна з найвеличнішими лікарями та іншими професіоналами. Після "прологу" Дональд Трамп неочікувано почав рекламувати ліки, які, на переконання президента, змогли врятувати йому життя.

"Я провів у лікарні 4 дні та не почувався дуже добре. Але лікарі дали мені "Регенерон" – і я просто зразу ж відчув себе добре", - заявив він.

Що важливо розуміти, "Регенерон" – це коктейль антитіл REGN-COV2, який може знижувати вірусне навантаження та долати симптоми коронавірусної хвороби. Варто звернути увагу на те, що наразі він ще на стадії вивчення, тобто є експериментальним. Американський лідер пообіцяв надати дозвіл на використання цього коктейлю і його аналогів, надіслати його до лікарень та безкоштовно давати хворим на COVID-19 американцям. Бо вони ж не винні, що хворі.

"Це не ваша провина, що таке трапилося. Це провина Китаю. І Китай заплатить велику ціну за те, що зробив зі світом", - пообіцяв помститися КНР Дональд Трамп.

Що стосується вакцини, то американський лідер наголосив, що вона буде готова у США лише після виборів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що зразу ж після повернення з лікарні глави Штатів Дональда Трампа у Білий дім - резиденція американського лідера миттєво перетворилася на розсадник вірусного зараження. За попередніми даними, уже хворіють 11 членів його команди.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?