Білий дім спіткала справжня біда після повернення Трампа
Категорія
Світ
Дата публікації

Білий дім спіткала справжня біда після повернення Трампа

Білий дім спіткала справжня біда після повернення Трампа
Джерело:  online.ua

Американські журналісти із CNN та AFP news agency б'ють на сполох через нову серйозну проблему, яка виникла зразу ж після повернення президента США Дональда Трампа, який 3 дні провів у медцентрі через COVID-19, у Білий дім. За словами представників медіа, резиденція американського лідера вже встигла перетворитися на розсадник вірусного зараження. Згідно з останніми даними, 11 помічників або союзників президента або заразилися вірусом, або, як у випадку його дочки Іванки, працюють з дому, передає ONLINE.UA з посиланням на американські медіа.

"Замість гучного вулика передвиборної активності Західне крило (Білого дому, де знаходиться Овальний кабінет Трампа - ред.) стало розсадником вірусного зараження. У Білому домі запанувала "аура недовіри", після позитивних тестів на COVID-19 серед багатьох співробітників Білого дому. Багато хто вважає, що постраждали через необережність. Звинувачення адресовані здебільшого голові адміністрації Білого дому", - йдеться в повідомленні.

За словами журналістів, після повернення у Білий дім президент США піднявся сходами Південного портика, зірвав маску і засунув її в кишеню - хоча він інфікований коронавірусом і потенційно може заразити тих, хто знаходиться поблизу. Окрім того, наголошується, що у Білому домі, де він виступав без маски, і без того скорочений штат співробітників скоротили ще більше після того, як президент і перша леді США захворіли на коронавірус.

"На першому поверсі резиденції президента США для керівників, поряд з медичним кабінетом Білого дому, облаштували тимчасові офіси. Робочий простір Трампа також скорегували в надії, обмежити його пересування по Західному крилу, але 7 жовтня стало відомо, що на наступний день після виписки з лікарні він був в Овальному кабінеті", - кажуть журналісти.

Варто звернути увагу на те, що медіа поки не вдалося дізнатися, скільки саме працівників адміністрації Трампа захворіли на COVID-19 у Білому домі - відомо, що їх кількість невпинно зростає.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Дональд Трамп опинився в епіцентрі нового шахрайскього скандалу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?