Тихановська несподівано знайшла спосіб зупинити Лукашенка - усі деталі
Категорія
Політика
Дата публікації

Тихановська несподівано знайшла спосіб зупинити Лукашенка - усі деталі

Тихановська несподівано знайшла спосіб зупинити Лукашенка - усі деталі
Джерело:  online.ua

Головна суперниця Олександра Лукшенка та лідерка білоруської опозиції Світлана Тихановська вирішила завдати безжалісного удару по режиму скандального диктатора. Політикиня неочікувано запропонувала всім охочим ставати членами Координаційної ради з подолання політичної кризи в Білорусі, на яку здійснюється тиск з боку команди чинного президента, якого не визнає легітимним дуже багато країн. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на відеозвернення в Телеграм Тихановської та її довіреної особи Ольги Ковалькової. Варто звернути увагу на те, що сам Олександр Лукашенко на сміливе рішення своєї суперниці поки не відреагував, передає ONLINE.UA.

"Ми закликаємо вас підтримати Координаційну раду і стати її членами. Для цього достатньо подати заяву через онлайн-форму", - звернулася до білорусів Світлана Тихановська.

Опозиційна політикиня почала скаржитися на те, що білоруський диктатор робить усе можливе, аби завадити продуктивній роботі Координаційно Ради. За її словами, не можна забувати про те, що він кинув за грати членів президії Лілію Власову, Сергія Делевського, Марію Колеснікову і Максима Знака, затримав і видворив з країни Ольгу Ковалькову, піддав переслідуванню Павла Латушка. Однак, на думку опозиціонерки, тиск з боку режиму Лукашенка нічого не змінює, оскільки Рада працює і не збирається самоліквідовуватися.

Окрім того, команда Світлани Тихановської вкотре звернула увагу білорусів на те, що головною ціллю Координаційної ради є визнання недійсними офіційних результатів виборів президента 9 серпня, на яких безперечним переможцем був визнаний Олександр Лукашенко, а також організація нових виборів за міжнародними стандартами і з новим складом виборчих комісій, а також припинення політичних репресій в країні.

Як уже згадувалося раніше, Координаційна рада Білорусі вимагає негайного звільнення своїх затриманих колег, а також підтвердження можливості вільного повернення в країну опонентів Лукашенка.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Олександр Лукашенко терміново збирається в Росію - уже відома причина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?